Hogyan kezdj freestyle focizni?

Sziasztok!
Leírom,hogy kezdtem a freestyle focit:
A freestyle focit 2010. júliusában kezdtem el a haverokkal az utcán. Ezután az interneten kezdtem el ilyen videókat nézegetni. Felvettem az "MF" freestyler nevet. Vettem egy Kipsta Tak ill labdát és egy Puma cipőt. Először az out around the world trükkel kezdtem. Amikor már elsajátítottam az alap trükköket létrehoztam az "FFOUR F4" nevű freestyle team-et.
Te így kezdd a freestyle focit:
Vegyél egy labdát 5000FT-ig és vegyél egy jó minőségű cipőt 20000FT-ig. Tanuld meg és gyakorold az alap trükköket. Ha már elsajátítottad az alapokat,akkor ha akarsz beléphetsz egy meglévő team-be. De ha magányosan akarsz freestyleozni, akkor freestyleozz egyedül.Ha csapatban vagy vagy egyedül, akkor készíts videókat. Végül csinálj szép kombókat nt-vel vagy anélkül. Dönthetsz arról hogy melyik ágat fogod fejleszteni: lehetsz low-aires, upper-bodys és sittinges. Vagy lehetsz mindhárom és még egy kis breakkel színesítheted stílusod.

A cikk születésének ideje: 2010. aug.

Hiba jelentéseHiba jelentése

További trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

Garfield

Mindjárt kész lessz!

Garfield

én már beajánlottam!

Levi---

Foci cselekről is kéne egy oldal mert 1 darab rendes oktató videó van és 1 db rendes weboldal                                                  http://www.youtube.com/watch?v=6slPQ2FaSCY                                            http://player.hu/eletmod/sport/10-csel-amivel-vil loghatsz-a-grundon/#.Uy1IhPl5NuA

Levi---

Foci cselekről is kéne egy oldal

Petikee007

köszi a tippeket, de egyenlőre dekázni sem tudok... :D

MatheBarna

most kezdtem egyáltalán nem megy
:(

MatheBarna

a nike street labda(tudom butaság megkérdezni)jó lesz? 5
ös

csupi

kössz

Törölt tag

Törölt hozzászólás

Törölt tag

Törölt hozzászólás